que és //ARTDEBUTXACA//

ARTDEBUTXACA

És un concepte referent a l’art. Caracteritzat bàsicament per la seva part formal. Són obres pictòriques de petit format que gràcies a aquest poden ser transportades a la butxaca, la cartera o bossa de mà del dia a dia que posseeix l’espectador. A més a més, l’obra està acompanyada per un suport de paper on es pot mantindre el quadre (de mides reduïdes) en posició inclinada per poder gaudir-lo. Tots aquests dos elements estan protegits i englobats dins d’un sobre ( de mides proporcionals a l’obra) característiques del qual es un paper cosit amb fils aconseguint així el format sobre.

ESPECTADOR COMUNICATIU

Donar-li la oportunitat a l’espectador a comunicar el sentiment que ha rebut a partir de l’obra pictòrica (comunicació que ha iniciat l’artista).I Involucrar a l’espectador en la possibilitat de fer de l’art un acte de comunicació , creant així, a partir de les eines que ofereixen les xarxes socials un espai virtual on l’artista pugui ser no solsament comunicador sino que també receptor

L’ART COMUNICA: L’Art entès com a discurs de l’artista i el públic espectador com a receptor d’aquesta. Sempre ha quedat (en opinió personal) limitada al protagonisme directe de l’artista. Valoro doncs la possibilitat de que la valoració de l’espectador es important en el total de l’obra.

10 de desembre de 2011

a ARGENTINA


Des-de "el otro lado del charco"...
Avui es el dia de la "reasunción" de Cristina Kirchner com a presidenta de la Nació Argentina.
I jo estic aquí parant uns dies a l'estudi de pintura d'una amiga. Ella dibuixa "filete", que es aquesta tècnica que podem observar a la fotografia. Tot un món això del filete...
He decidit fer un stop i gaudir una estoneta de la meva ObraDeButxaca i fer-li una fotografia en aquest marc tan adient.

Gràcies Violeta per aquest regal. M'està fent molt bona companyia ara que estic tant lluny de casa.
Una abraçada molt gran i salut! :-)

Rubèn.